Plafond & Wand - Shapes Materialenbron

Akoestische plafond- & wandpanelen - ROCKFON


ROCKFON is een toonaangevende leverancier van plafond- en wandoplossingen gemaakt van steenwol. Steenwol werd ontdekt op Hawaï aan het begin van de 20e eeuw en is een natuurlijk bijproduct van vulkanische activiteiten. Een oneindig hernieuwbare grondstof die overvloedig beschikbaar is.

Create and Protect

Wij geloven in de snelheid en eenvoud waarmee onze akoestische plafond-en wandoplossingen bijdragen aan het ontwerp van mooie, comfortabele ruimtes. Het zijn gemakkelijk te installeren en duurzame oplossingen, die mensen beschermen tegen de gevaren van lawaai en brand. Onze producten leveren tevens een constructieve bijdrage aan een duurzame toekomst.

“Create and Protect” is ons credo. Het is onze manier van werken. Hierbij staat de mens en de relatie tussen mensen centraal. Een verhaal van succes en behoud van vertrouwen in elkaar.

ROCKFON Designtool: laat je plafondontwerp tot leven komen!

Combineer soorten plafonds, kantafwerkingen en modules met verschillende afmetingen in de handige digitale ontwerptool van Rockfon.

Rockfon Designtool Shapes


Stalenservice & meer informatie

Dit product wordt op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Astrimex plafonds & wanden. Meer informatie over dit product vind je hier!

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.