Vloeren - Shapes Materialenbron

Geweven nylon & vinyl vloerbedekking- 2tec2


2tec2 staat voor innovatieve vloerbedekking in geweven vinyl of nylon. Dit Belgische merk is ontstaan uit de harmonie tussen het traditioneel weven en het gebruik van hoogwaardige, moderne materialen (pvc). Op deze manier combineert 2tec2 als geen ander design met duurzaamheid: de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal.

2tec2 is gemakkelijk onderhoud - alles gaat er weer uit! -, slijtvast, vlekbestendig en eenvoudig te plaatsen. Met een contactgeluidsisolatie van 12 dB ligt deze tussen die van marmoleum en tapijt in - belangrijk voor de akoestiek in een ruimte. Zo heeft 2tec2 voor iedere ruimte een duurzame, hoogwaardige oplossing. Alle 2tec2 collecties, op rol of als tegel, zijn geschikt voor intensief gebruik en dus voor commerciële toepassingen.


Stripes

De markt vraagt steeds meer om lijndessins. 2tec2 heeft deze vraag speels vertaald in haar Stripes collectie; een eigentijds lijnpatroon in frisse kleuren: fuchsia, groen, oranje of blauw. Deze complementaire collectie (op rol of als tegel) inspireert tot combineren: uni’s uit de basiscollectie in combinatie met spannende strepen die een ruimte langer doen lijken.

Cracked earth

Cracked earth. De naam zegt het al: een collectie gebaseerd op de gebarsten aarde zoals in de Death Valley in Californië. De dessins Arid en Rift (verkrijgbaar op rol) geven de ruimte een hele natuurlijke, maar ook een strakke, moderne uitstraling.

LUSTRE

LUSTRE verwijst naar de term waarmee mineralogen beschrijven hoe het licht weerkaatst op materialen, kristalen en gesteenten waardoor zij er steeds weer anders uitzien. Deze fijne eigenschap is ook te vinden in de LUSTRE vloeren van 2tec2; door het originele en fijne patroon gaat de vloer er radicaal anders uitzien naar gelang de invalshoek van het licht.


Een kleine impressie van de collectie (klik voor een weergave van de complete collectie)

2tec2 geweven vloeren


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: Leoxx. Meer informatie over deze collectie en mogelijkheden.

Graag een staal ontvangen?Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.