Wanden - Shapes Materialenbron

Kant en klare wand- & plafondpanelen - Agnes One-Step

• Aanzienlijke verkorting bouwtijd • Schoon én droog te plaatsen • Ideaal voor omvangrijke (renovatie)projecten • Breed scala aan kleuren en structuren • Projectkleuren en lengte op maat.

De wand- en plafondpanelen van Agnes One-Step hebben een basis van spaanplaat en zijn afgewerkt met een decoratieve folie. Het product heeft al meer dan 15 jaar succes op de Nederlandse markt en onderscheidt zich door zijn hoogwaardige kwaliteit en bijzonder lange levensduur.

Aanzienlijke verkorting bouwtijd

Als beslisser in het bouwproces bent u altijd op zoek naar de balans tussen kwaliteit, uitstraling en een verantwoord kostenniveau. Agnes One-Step bespaart u die zoektocht en biedt u dé oplossing voor wand en plafond. De wand- & plafondpanelen zijn na plaatsing direct fraai afgewerkt. Schilderen of stukadoren is dus niet nodig. Voor sanitaire ruimtes
is er een vochtwerend plafondpaneel beschikbaar. In combinatie met de Fibo Trespo tegelpanelen is het mogelijk badkamers* binnen twee dagen te renoveren! Tijdelijke huisvestiging is hierdoor niet langer een vereiste.

Schoon en droog te plaatsen

Bovendien kan er met dit product droog en schoon worden gewerkt, wat het product ook uitermate geschikt maakt voor omvangrijke renovatieprojecten. Vergelijk dit alles met gipskarton en u zult zien dat u met Agnes One-Step veel tijd én kosten bespaart. Breed scala aan kleuren en structuren. Het assortiment is opgebouwd uit een Basis- en
Trendline collectie en bieden een breed scala aan kleuren en structuren. De kleurechtheid van het product is getest en scoorde een 7 (schaal 1-8) wat staat voor uitstekend. Projectkleuren zijn op aanvraag ook mogelijk. Ook kunnen wandpanelen projectmatig op exacte lengte worden geleverd. Voor beide opties geldt een minimale bestelhoeveelheid.

* badkamerwanden en -plafonds


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: RET Interieur. Meer productinformatie is terug te vinden op: www.agnesonestep.nl.

Graag een staal ontvangen? Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.