Wanden - Shapes Materialenbron

Kant en klare tegelpanelen (waterbestendig) - Fibo Trespo


De Fibo Trespo panelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag en backing. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Er zijn verschillende decoren beschikbaar, waarmee iedere gewenste stijl gecreeerd kan worden.

Aanzienlijke verkorting bouwtijd

Met dit product kunnen wanden in één arbeidsgang kant en klaar bekleed worden. De ruimte is dus veel sneller klaar en u bespaart de (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen
en voegen. Fibo Trespo kan ook over bestaand tegelwerk geplaatst worden. Dit maakt het product ook ideaal voor omvangrijke renovatieprojecten. Bovendien geven de wandpanelen bij plaatsing veel minder overlast aangezien ze schoon en droog op de wand worden aangebracht.

Hypoallergeen & onderhoudsvriendelijk

Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel.
Bovendien zijn de voegen – in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.


Basismateriaal

watervast verlijmd Berken multiplex PEFC™ keurmerk (9 mm)

Toplaag

100% waterbestendige HPL toplaag en backing (1,2 mm)

Hittebestendig

max. 180ºC

Randen

Aqualock (langszijden)

Dikte

10,2 mm

Afmeting

302 of 240 x 60 cm (werkend), 302 of 240 x 62 cm (bruto)

Gewicht

Ca. 11,5 kg per paneel

Brandweerstand

Volgens EN 1350101 D-s1.d0

Keurmerken

PEFC™ gecertificeerd
CE gecertificeerd

Formaldehyde emissie

klasse E1

Garantie

15 jaar


Dit product wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Shapes partner: RET Interieur. Meer productinformatie is terug te vinden op: www.fibo-trespo.nl.

Graag een staal ontvangen? Klik hier.Heeft u een specifieke vraag of wenst u technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij u graag verder.