Plaatmaterialen - Shapes Materialenbron

Gekleurd OSB : OSB Color

OSB Color is een 100% populieren OSB 4 met een zeer fijne structuur en voorzien van een semi-transparante acryllak (4 lagen) in verschillende kleuren. De frisse kleuren passen in de trend om steeds meer variatie toe te passen in interieurs. OSB Color laat zich strak zagen en frezen en splintert niet. De platen zijn verkrijgbaar in de afmeting 125 x 250 cm in de diktes 11-24 mm. Uit voorraad leverbaar zijn de kleuren blauw, groen, rood, geel, naturel en white wash in 18 mm.

Shapes Maatwerk

Shapes biedt jou als interieur professional directe maatwerk mogelijkheden via eigen partners. Zo kunnen wij het OSB Materiaal voorzien van akoestische perforaties (inclusief testrapporten) of, zoals onderstaand voorbeeld illustreert, zeer fijn freeswerk met eigen motieven.


Meer informatie & stalenservice

Graag een staal ontvangen van OSB Color? Dat kan via importeur/grossier en Shapes partner: RET Interieur. Heb jij een specifieke vraag of wens jij technisch advies en projectbegeleiding. Maak dan gebruik van het Shapes Orakel. Met een team aan professionals helpen zij jou graag verder.