Plaatmateriaal - Shapes Materialenbron

Decorspaanplaat en HPL - SKIN

'Emozioni in superficie’


Oftewel: emotie in oppervlakten. Dát is waar SKIN voor staat. Een collectie decoratief plaatmateriaal met innovatieve structuren & verrassende decors. Ontwikkeld door een team van jonge Italiaanse architecten met als doel meubels met emotie te creëren. SKIN is hét antwoord op de toenemende vraag naar onderscheidend vermogen en exclusiviteit met een verrassend prijsniveau. Creëer luxe interieurs met de voel- & zichtbare houtstructuren van het nieuwe SKIN plaatmateriaal.

Murano

Online stalenservice SKIN Murano.
Download de SKIN Murano kleurenkaart.

De stijlvolle SKIN Murano verovert de harten van de fijnproevers in interieurland. Supermat en toch vingervetvrij. Ideaal voor een optimale kwaliteitsbeleving in het interieur. De SKIN Murano is leverbaar als gemelamineerd spaanplaat en HPL met bijpassend kantenband. Met keuze uit 8 verfrissende kleuren variërend van Bianco Luna tot Verde Positano, fraai te combineren met de overige SKIN decoren.Textile

Online stalenservice SKIN textile.Sagade


Calabianca


Bekijk de complete collectie op EmporioSkin.it.


De complete collectie van SKIN plaatmateriaal is exclusief verkrijgbaar via Shapes partner: RET Interieur. Wil jij graag een stalenmap ontvangen of verdere (prijs) informatie? Neem dan contact op met RET Interieur ( T 030 245 55 55 / verkoop@retinterieur.nl) of allround Shapes adviseur Sander Geurtsen.