Shapes Partner : Astrimex

Plafonds & Wanden - Systeemplafonds, Metal studwanden en systeemwanden


Astrimex is dé partner voor de projectenmarkt op het gebied van plafonds & wanden. Naast een compleet aanbod in materialen en merken bieden zij zowel voorschrijvers als afbouwers uitgebreid advies, inspiratie én bijzondere maatwerkmogelijkheden.

Materialen & maatwerk

Het assortiment bevat bekende A-merken in plafond- & wandoplossingen, maar ook interessante eigen labels. Afwijkende maten, spotgaten, freeswerk, digital print, speciale kantafwerkingen of op kleur spuiten? Met een eigen productie in huis zijn ook custom made wensen snel en voor jou eenvoudig te realiseren.

Sparringpartner

Het is steeds lastiger wegwijs te worden in het woud van regels en normen als het gaat om plafonds en wanden. Vooral op het gebied van akoestiek, isolatie en brandwerendheid. Astrimex kent de eisen én de oplossingen en deelt die graag met jou. Als vast onderdeel van het Shapes Orakel kan je altijd een beroep op hen doen of neem deel aan één van de vele workshops, die in het Shapes Experience Center georganiseerd worden.

Inspiratie

Astrimex is één van de initiatiefnemers van Shapes en presenteert in het Shapes Experience Center vele (custom made) mogelijkheden op het gebied van wand & plafond. Graag bezoeken? iedere maandag kan je als interieurprofessional bij ons binnen lopen. Overige werkdagen op afspraak.


Labels

Rockfon, Armstrong, OWA.

Contact

Raadpleeg het Shapes Orakel voor een contactpersoon naar keuze.
T 0302635888
E info@astrimex.nl
I www.astrimex.nl
Lwww.linkedin.nl/astrimex

F https://www.facebook.com/Astrimex/