Shapes Partner : LEOXX

Vloeren
- Nylon, Vinyl , PVC, Gietvloeren, geweven- & printtapijt, gerecyclede tapijten, tapijttegels, harde loslegvloeren -

Feel free to be different

Met LEOXX heb je de vrijheid. De vrijheid om anders te zijn. Want LEOXX is een eigenzinnige onderneming in innovatieve projectvloeren. Met een zeer uitgebreide en uitgebalanceerde collectie kwaliteitsvloeren, voor ruimtes met een extra dimensie.

Maar LEOXX biedt meer dan goede producten. We bieden onze expertise en adviseren architecten, interieurontwerpers en projectinrichters op functioneel en esthetisch vlak. Voor vrijwel elk vraagstuk op vloerengebied hebben wij een passende en duurzame oplossing. Op die manier dragen wij bij aan een omgeving waar mensen zich prettig voelen.

Stalen binnen 24 uur in huis

Van al onze producten hebben wij grote stalen beschikbaar. De stalen zijn eenvoudig aan te vragen via Stalenservice. Stalen op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heb je doorgaans de volgende werkdag in huis. Voor een staal in een speciale kleur, neem contact met ons op via 030 635 1000 of mail naar info@leoxx.nl.

Eigen printontwerp mogelijk

Je eigen unieke print ontwerpen? Dat kan ook. Je kunt de creatieve ontwikkeling zelf doen of samen met onze ontwerpers. Op die manier ontwikkel je unieke vloeren die naadloos aansluiten bij je project.

Labels

BasiXX, Prints van Oranje, Caracterr, FleXX, Color Books, Print collectie, Fitnice, Louis de Poortere, Caracterr, Amtico, FleXXeco en REused.


Contact

Raadpleeg het Shapes Orakel voor een contactpersoon naar keuze.
T 030 635 10 00
E info@leoxx.nl
I www.leoxx.nl
Lwww.linkedin.nl/leoxx

F https://www.facebook.com/leoxxbv
P https://nl.pinterest.com/leoxxbv
I https://www.instagram.com/leoxxbv/