Shapes Partner - Prints van Oranje

Maatwerk - Digital Print : geef ieder ontwerp een unieke identiteit!

Als (interieur) architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Dit is mogelijk op vrijwel ieder interieur materiaal! Denk aan HPL, tapijt maar bijvoorbeeld ook wand- en plafondbekleding. Shapes partner Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonaliseerd bedrukken van interieur elementen.


Uniek in Nederland - leverbaar vanaf 2 M2

Printtapijt is al leverbaar vanaf 2 m2. Daarmee is Prints van Oranje uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die jij in Nederland kunt vinden. Voor elk project waar jij een oplossing voor zoekt, levert Prints van Oranje een oplossing.


Originele dessins of eigen ontwerp

Prints van Oranje heeft een zeer uitgebreide collectie met eigen dessins en dessins van ontwerpers. We laten u ze graag zien. Neem contact op om de mogelijkheden te ervaren. Heb jij een speciale foto of een eigen dessin? Prints van Oranje maakt het mogelijk. We creëren in elke ruimte een unieke sfeer, van hotelkamer tot vergaderruimte.

Graag aan de slag met deze maatwerk mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak of schakel direct met Shapes Orakel: Jeremy Pot ( T 030 634 7657 en E jeremy@leoxx.nl). Natuurlijk kan je ook terecht op de website van Printsvanoranje.nl.